Filter

Subcategorie

Soort

Rolbreedte

Dikte

Kleur

EPDM-dakbedekking op maat

Heeft u een dak dat bedekt moet worden? EPDM is een goede keuze, het is de beste, voordeligste én meest duurzame oplossing gebleken. EPDM dakbedekking heeft namelijk een levensduur van minimaal 50 jaar, is zo goed als onderhoudsvrij en is bestand tegen zware weersomstandigheden. EPDM is altijd precies op maat te snijden, wat wij graag voor u doen. RedFox® levert de hoogste kwaliteit EPDM dakbedekking inclusief alle bijbehorende producten tegen een scherpe prijs.

38 resultaten

Wat is EPDM?

EPDM is een synthetisch rubber, gemaakt van o.a. ethyleen en propeen. De verhouding van gebruikte grondstoffen bepaalt in hoge mate de eigenschappen van het product. EPDM is een polymeer en dus zeer goed te vervormen. Dit is terug te zien in de hoge elasticiteit. Verder is EPDM bruikbaar bij zeer hoge en lage temperaturen. Ook is het goed bestand tegen UV-invloeden en zuren. Tenslotte heeft het een hoge levensduur van minimaal 50 jaar. Een dakbedekking van EPDM kan brandveilig en vliegvuurbestendig worden aangebracht conform NEN6050. Hoewel EPDM vooral bekend staat als dakbekledingsmateriaal, wordt het ook gebruikt als folie voor gevelbekleding, waterbassins, isolatiemateriaal, afdichtingsringen, strips en tuinslangen enzovoort.

Zelf gemakkelijk EPDM leggen of uitbesteden

Bij alle EPDM en complete pakketten wordt een montagehandleiding geleverd waar stapsgewijs uitgelegd staat hoe de EPDM gelegd moet worden. Ook zijn er instructievideo’s hoe u de EPDM zelf kunt monteren op het dak. Let wel op dat het bij grotere projecten verstandig is om het door een ervaren dakdekker te laten leggen; Dakdekkers geven garantie op de materialen en op hun werk, als u zelf aan de slag gaat vervalt deze garantie. Als u hierin geïnteresseerd bent neem dan vooral contact met ons op; wij bevelen graag een erkend bedrijf aan.

Waarom RedFox®?

Bij RedFox® voelen wij ons verantwoordelijk voor onze producten, daarom leveren wij uitsluitend de hoogste kwaliteit dakbedekking en bijbehorende producten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan materialen voor EPDM-dakbedekking op maat, zowel voor alle bedrijfsmatige als de doe-het-zelf projecten. Wij geven graag deskundig advies en bieden hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast is EPDM een zeer duurzame optie die geen onderhoud vereist, uw dak helemaal waterdicht maakt en een minimale levensduur van 50 jaar heeft. Lees hier meer over alle voordelen van RedFox® EPDM.

Alles voor uw dak onder één dak bij RedFox®

Een nieuw dak leggen? Een oud dak vervangen? Ontdek alles wat u nodig heeft voor platte en licht hellende daken in ons assortiment, naast EPDM leveren we ook alles wat erbij komt kijken om uw dak waterdicht te maken en af te werken. Zo verkopen we totale pakketten voor doe-het-zelvers, lijmen en kitten van ons eigen label en vindt u hier daktrimmen voor de bescherming van uw dak. Isolatiemateriaal en hemelwaterafvoer vindt u ook binnen ons assortiment.

Breed assortiment en grote voorraad

Naast dat we een zeer breed aanbod in dakmaterialen hebben hebben we EPDM rollen ook grootschalig op voorraad liggen waardoor we snel kunnen leveren. We snijden de EPDM graag voor u op maat en kunt u binnen 3-5 werkdagen aan de slag met het verwerken van de EPDM. Als u in de buurt woont kunt u in overleg altijd de bestelling in ons magazijn op komen halen.

Menu