Filter

Subcategorie

Soort

Kleur

EPDM-daktrimmen

Het plaatsen van aluminium daktrimmen zorgt niet alleen voor een professionele, mooie uitstraling, maar zorgt ook voor bescherming van uw dak. De levensduur van het dak wordt hiermee verlengd. De daktrim zorgt ervoor dat de kwetsbare punten van uw EPDM-dak worden beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk aan; vogels, regen/sneeuw/hagel en insecten.

99 resultaten

Aluminium daktrim als randafwerking

Na het leggen van de EPDM op het dak is het tijd om de dakrand af te werken. Binnen ons assortiment bieden wij u aluminium daktrimmen aan, wordt ook wel dakrandprofiel genoemd. Hiermee kunt u gemakkelijk de EPDM vastzetten tegen een opstaande rand. Naast dat het het dak beschermt tegen gevogelte en weersomstandigheden is het een mooie afwerking die het aanzicht goed doet. Een daktrim is een randafwerking voor boeiboord, dakgoot en opstaande randen welke dient als bescherming en als design afwerking.

Eenvoudig zelf te monteren

Onze daktrimmen kunt u eenvoudig zelf monteren. Alles wat u nodig heeft is bij ons in de webshop te vinden. Voor de montage heeft u daktrimmen, EPDM-kit, speciale EPDM-daktrim RVS-spengler schroeven en eventueel een paar verbindingsstukken nodig. RedFox® EPDM levert aluminium dakrandprofielen tegen een scherpe prijs. Naast reguliere daktrimmen, hebben we ook kraaltrimmen in diverse maten in ons assortiment. Een kraaltrim is een trim waarbij de hoek een ronding heeft. Bij uw bestelling kunt u kiezen uit onze standaard aluminium daktrimprofielen, onze kraal-daktrimmen, verschillende kleuren daktrimmen bijvoorbeeld: zwart (RAL 9005) en antraciet (RAL7016) en vele verschillende maten.

Doe-het-zelf daktrim

Onze doe-het-zelf daktrim is speciaal ontworpen voor montage op EPDM dakbedekking. De daktrim heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere EPDM dakbedekking. Onze doe-het-zelf daktrim heeft een afmeting van 57x45mm en een standaard lengte van 2500mm.

De daktrim is voorzien van een goot aan de onderkant van het horizontale vlak, deze goot loopt over de gehele lengte van de daktrim en is bedoeld om gevuld te worden met MS Polymeer kit, om zo een goede bevestiging te creëren. Tot slot wordt de daktrim vastgeschroefd met daktrimschroeven. Doormiddel van het dunne lijntje wat over de daktrim loopt kunt u gemakkelijk zien waar de schroeven geplaatst moeten worden.

Montage universele daktrim

Daktrimmen worden vastgezet met speciale schroeven met neopreenring en MS Polymeer kit (waardoor de trim waterdicht blijft). Doormiddel van een koppelstuk kunnen er twee daktrimmen aan elkaar worden verbonden.

Tip! RedFox® adviseert altijd om eerst een laag MS Polymeer kit op de rand van het dak te plaatsen om vervolgens de dakrandprofiel in de kit te drukken. U schuift het verbindingsplaatje door de trim en daarna kunt u het andere deel van de trim eroverheen schuiven.

Levering

Bij aankoop van elke lengte en binnen- of buitenhoek wordt er één koppelstuk geleverd. Extra koppelstukken zijn gemakkelijk bij te bestellen. Wij hebben grote voorraad waardoor uw bestelling binnen 1-3 werkdagen wordt geleverd.

Menu