Filter

Categorie

Subcategorie

Soort

Lengte

Kleur

Profielen

Voor de bevestiging van een waterdicht daksysteem met kanaalplaten zijn er meerdere profielen nodig. Deze profielen zijn verkrijgbaar bij RedFox®. Wij leveren uit voorraad en leveren al binnen 1-3 werkdagen. Alles wat u nodig heeft onder één dak bij RedFox®. Tussenprofielen, zijprofielen, muuraansluitprofielen en U-afsluitprofielen zijn hier te vinden.

21 resultaten

Tussenprofielen en zijprofielen

Met behulp van tussenprofielen kunnen de kanaalplaten met elkaar verbonden worden, een makkelijk systeem waar standaard kliklijsten meegeleverd worden die op de profielen passen. De profielen zijn in dezelfde lengtes verkrijgbaar als de lengtes van de kanaalplaten. De zijprofielen zijn geschikt om uw dakranden netjes af te werken.

Muuraansluitprofiel

Dit profiel wordt gebruikt bij een veranda of overkapping die aan een huis of gebouw wordt geplaatst. Zo is het muuraansluitprofiel geschikt om aan de zijde van de muur te plaatsen, dit zorgt voor een nette afwerking en het voorkomt het druppen van regenwater tussen de muur en de aanbouw.

U-afsluitprofiel

Deze profielen zijn 98 cm en zijn net zo lang als kanaalplaten breed zijn. De profielen hebben drupranden wat het lekken van regenwater voorkomt. Ze worden geplaatst aan de onderzijde van de veranda of aanbouw en bij een vrijstaande overkapping worden ze aan twee zijdes gebruikt.

Menu