• Grote voorraad, snel geleverd
  Grote voorraad, snel geleverd Eigen transport en flexibel
 • Komo certificering
  Komo certificering Het bewijs van kwaliteit
 • Deskunding advies
  Deskunding advies Technische helpdesk
 • Compleet dakpakket
  Compleet dakpakket Alles in 1 pakket bestellen
RF-sfeer-hal

Wat maakt RedFox uniek?

Naast dat RedFox® een Nederlands merk is, heeft het ook een KOMO®-certificering en CE-keuring. Onze EPDM dakbedekking is flexibel, duurzaam, uv-bestendig en heeft een lange levensduur. Wij hebben alles wat u nodig heeft onder één dak verkrijgbaar in complete totaalpakketten; speciaal voor u samengesteld. Zo heeft u gelijk alles wat nodig is waaronder de benodigde hoeveelheid RedFox®-lijm en RedFox®-kit. Wel zo makkelijk, daarom kiest u voor RedFox®.

10 voordelen van RedFox® EPDM

 1. ​Voordelig: door de lange levensduur van minimaal 50 jaar is folieprijs per m2 een stuk lager dan andere soorten dakbedekking.
 2. Gemakkelijk op maat bestellen: EPDM is een dakbedekking van rubber die gemakkelijk op maat gemaakt kan worden voor elk dak; dit doen wij natuurlijk graag voor u.
 3. RedFox® EPDM is licht materiaal: het is slechts 1.14 mm - 1.52 mm dik en dat is flinterdun! Doordat de EPDM zo dun is, is het erg flexibel wat zorgt voor een soepele en eenvoudige verwerking.
 4. Eenvoudig zelf te leggen: door het lichte materiaal, wendbaarheid en flexibiliteit is het makkelijk zelf te leggen. Bekijk onze instructievideo's of lees de montagehandleiding voor het juist leggen van uw EPDM.
 5. De folie kan als 1 geheel gelegd worden: hoeft niet in stroken gelegd te worden maar wordt in één geheel gelegd; dus zonder naden, dat betekent compleet waterdicht!
 6. Bestand tegen logen, zuren, zouten, micro-organismen en zure regen: De rubberen folie is zo gemaakt dat het tegen allerlei logen en zuren kan, dat maakt EPDM de perfecte oplossing.
 7. Flexibel en rekbaar materiaal: EPDM blijft elastisch tussen -35 °C tot 120 °C. Dit heeft als voordeel dat het gemakkelijk te verwerken is. De rekbaarheid van EPDM-folie is 400%! Hierdoor blijft het EPDM in goede staat (geen barstjes of haarscheurtjes) bij hele koude en hele warme weersomstandigheden.
 8. Een superveilige manier van dakdekken: EPDM-dakbedekking wordt met lijm (contactlijm, spuitlijm of lijmspray) vastgeplakt, dus niet met open vuur wat een stuk veiliger werken is. Zo brengt het aanbrengen een stuk minder risico's met zich mee.
 9. Het is zeer uv-bestendig: dit houdt in dat het EPDM - ondanks de zwarte kleur - niet verhardt onder invloed van de zon en dus niet verweert.
 10. Toepasbaar op elke ondergrond: EPDM kan gebruikt worden op diverse materialen/ondergronden als hout, gecacheerde PIR-isolatie, beton, metselwerk, aluminium, zink en lood. Check wel altijd de belastbaarheid van het dak en de staat van de dakconstructie.
RF-sfeer-hal-25
RF-sfeer-hal-19
Menu