Filter

Subcategorie

Soort

Kleur

Hemelwaterafvoer

Een compleet hemelwaterafvoer assortiment bieden wij bij RedFox® in pvc, zink en aluminium. Voor elke toepassing en behoefte een bijbehorend product. Hier vindt u dakgoten, buizen, bevestigingsmaterialen zoals beugels en montageogen en hulpstukken zoals bochten en Y-stukken. Uw dak afwerken met een mooie HWA is mogelijk met het uitgebreide assortiment. Gebruik de filters links in het menu om snel uw ideale product te vinden.

338 resultaten

Compleet HWA-pakket bij RedFox®

Hemelwaterafvoer ook wel HWA genoemd is essentieel voor het correct afvoeren van regenwater. Een juiste HWA leidt het regenwater op een gecontroleerde manier naar een riool, sloot of ander opvangsysteem wat wateroverlast of zelfs overstromingen voorkomt. We leveren alle benodigdheden voor HWA van A tot Z verkrijgbaar in zink, aluminium of pvc. Denk aan dakgoten, buizen, hulpstukken en alle bevestigingsmaterialen. Wij hebben een grote voorraad en hebben daarmee een vlotte levertijd van 1-3 werkdagen.

Hemelwaterafvoer voor een plat dak

Het afvoeren van regenwater is van groot belang bij een plat dak; waar het bij een hellend dak vanzelfsprekend vrij natuurlijk gaat is er bij een plat dak een goed systeem nodig. Bij een plat dak worden er vaak dakdoorvoeren met stadsuitloop in het dak verwerkt, deze doorvoeren zijn beschikbaar in pvc, aluminium en zink. Het is maar net wat het beste aansluit op uw wensen en budget. Zo is aluminium en zink een mooi aanzicht en is pvc een stuk voordeliger en vooral erg praktisch.

Aluminium, zink of PVC?

Zink wordt vaak ingezet omdat het zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, daarnaast is het monteren vrij eenvoudig. Zink zet weinig tot niet uit en heeft een stijlvolle uitstraling. Aluminium hemelwaterafvoer is ook een mooie duurzame keuze die onderhoudsvrij is. De alu HWA is verkrijgbaar in vele kleuren en daarom populair voor de af styling van huizen of moderne gebouwen. Het meest gebruikte materiaal blijft PVC! Tegenwoordig ook een stuk duurzamer geworden en het is slijtvast. Het is minder mooi dan aluminium of zink, maar wel erg praktisch en een stuk voordeliger.

Menu