Filter

Subcategorie

Dikte

Dakisolatie

Bespaar energie met een goede dakisolatie; bij het leggen van een nieuwe dakbedekking wordt vaak ook meteen naar het isoleren van het dak gekeken. In deze tijd van hoge energieprijzen is het belangrijk om een goede isolatie van uw dak te hebben. Warme lucht stijgt altijd naar boven, wanneer een dak niet geïsoleerd is, gaat de meeste warmte dan ook via het dak verloren. Door duurzame dakisolatie aan te laten brengen, valt er veel winst te behalen in de stookkosten.

42 resultaten

‘Warm dak’ isolatie op het dak

De beste manier van isoleren is het platte dak aan de buitenkant isoleren door de ‘warm dak’ manier toe te passen. Dit houdt in dat het isolatiemateriaal onder de dakbedekking geplaatst wordt. Veel werk; maar de beste manier van isoleren en een stuk kleinere kans op vochtproblemen dan bij het isoleren aan de binnenkant. Bij het opnieuw bedekken van het dak is het dan ook de uitgelezen kans om de isolatie ook opnieuw aan te pakken. Voor de warm dak isolatie moet de dakbedekking er namelijk af, dus tijdens het opnieuw bedekken van het dak is isoleren een slimme zet!

PIR-isolatie met dubbelzijdige aluminiumcachering

PIR-isolatiemateriaal hard isolatiemateriaal met een dubbelzijdige aluminiumcachering en is geschikt voor het isoleren van uw platte dak. De relatief dunne platen hebben een zeer goede isolatiewaarde door de tweezijdige aluminium cachering. Daarnaast zijn ze zijn licht van gewicht. Weet u niet wat voor dikte er nodig is voor het betreffende dak? Ons team geeft u graag deskundig advies.

Menu