Filter

Categorie

Subcategorie

Soort

Lengte

Kleur

Kanaalplaten

Kanaalplaten en alle toebehoren zijn verkrijgbaar bij RedFox® en worden gebruikt voor veranda's en overkappingen. Deze stevige platen zijn licht van gewicht en zijn verkrijgbaar in opaal wit en glashelder in een dikte van 16mm. Voor de montage van de kanaalplaten hebben we ook tussen- en zijprofielen die geleverd worden met kliklijst. Voor de afwerking en bevestiging van het dak staan alle producten bij toebehoren. We leveren uit grote voorraad en kunnen daarom snel leveren.

51 resultaten

Wat is een kanaalplaat?

Een polycarbonaat kanaalplaat is een sterke plaat door zoals de naam al zegt; de kanalen. De platen hebben een X-structuur die de plaat solide en stevig maken. De platen zijn ideaal om te gebruiken als dakplaat, ze zijn licht van gewicht, bijna onbreekbaar, licht doorlatend en weersbestendig. Ze zijn verkrijgbaar in glashelder en opaal wit. De platen hebben een UV-bestendigheid aan 1 zijde. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen met een standaard dikte van 16 mm.

Kanaalplaten bevestigen met profielen

Om de kanaalplaten aan elkaar te monteren heb je verschillende profielen nodig, tussenprofielen verbinden de platen met elkaar en een zijprofiel is voor de randafwerking. Beide worden met kliklijst geleverd. Met een muuraansluitprofiel wordt een waterdichte afdichting gerealiseerd zodat regenwater niet tussen de muur en de overkapping naar beneden kan sijpelen. Voor de breedtes van de kanaalplaten worden U-afsluitprofielen gebruikt, deze hebben drupranden en zorgen voor een waterdicht systeem. Bij een aanbouw worden deze profielen alleen aan de buitenzijde gebruikt en bij een vrijstaande overkapping worden de profielen beiderzijds gebruikt.

Toebehoren voor kanaalplaten bij RedFox®

Bij RedFox® kunt u terecht voor complete systemen, zo hebben we ook alle toebehoren die nodig zijn voor een daksysteem van kanaalplaten. Naast de platen en profielen bieden we ook aluminium bakgoten aan in verschillende maten met het nodige toebehoren zoals afdekplaatjes, gootafsluitstukken en eindsets voor de afwerking van een bakgoot. We leveren ook tapes, schroeven en kit; zo bent u verzekerd van een waterdicht systeem als u koopt bij RedFox®.

Menu