Prefab hoek 7

Montagehandleiding

Met een goede instructie kunt u zelf een EPDM-dak maken. Onze montagehandleiding -die u kunt downloaden- helpt hier natuurlijk bij.

Instructievideo's

Omdat we hebben gemerkt dat klanten het fijn vinden om te zien hoe EPDM moet worden gelegd. Daarom hebben we een aantal instructievideo’s gemaakt waarin stap voor stap door ons wordt uitgelegd hoe u RedFox® EPDM legt en welke materialen en producten u hierbij nodig heeft in verschillende specifieke situaties.

YouTube-kanaal

Deze instructievideo’s staan op ons YouTube kanaal. Wanneer u op YouTube zoekt naar 'RedFox EPDM' komt u bij ons kanaal uit en kunt u al onze video's bekijken. Of druk op de button hieronder en ga direct naar ons kanaal.

Komt u er niet uit? Dan kunt u ons uiteraard bellen of mailen, onze klantenservice voor EPDM helpt u graag verder!

Deel via

Bekijk hier gerelateerde berichten

Unilin-isolatie-sfeer2

Isoleren met Unilin PIR isolatie

Een goede isolatie is belangrijk voor de verduurzaming van het huis, zo is het kostenbesparend omdat je minder warmte verliest en de temperatuur beter behouden blijft in huis. Zo is er minder energie ...

Redactie RedFox
01-05-2024
Lees meer
IMG_3923

RedFox® eigen transport

Omdat de meeste orders niet met de normale pakketdienst mee kunnen leveren wij vaak zelf de bestellingen op het gewenste afleveradres. Zo weten we zeker dat uw order in goede staat en op de afgesproke...

Redactie RedFox
29-04-2024
Lees meer
Menu