HWA Alu Gekleurd

info
14-06-23

Bent u op zoek naar een HWA (hemelwaterafvoer), maar dan net wat anders? Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment aan HWA Alu leidingsystemen en koppelingen.

Wat is hemelwaterafvoer? 

Hemelwater afvoer is het proces van het afvoeren van regenwater van daken en buitenruimtes om wateroverlast te voorkomen. Hierbij maakt u gebruik van verschillende systemen zoals regenpijpen, ondergrondse leidingen, goten en  zelfs regentonnen om regenwater weg te leiden van gebouwen naar afvoerpunten zoals putten, sloten of regenwaterriolen. Het doel van hemelwater afvoer is om waterschade aan gebouwen te voorkomen en het hergebruik van regenwater te bevorderen.

De vele mogelijkheden in HWA buizen

Bij RedFox bieden wij u een mooi assortiment aan gekleurde HWA buizen en koppelingen aan. Wij zien op dit moment een trend ontstaan voor voornamelijk zwarte HWA buizen, maar wij bieden uiteraard nog meer kleuren dan zwart. De gekleurde aluminium buizen zijn hoogwaardig voorgelakt, waardoor het bewerken eenvoudig gemaakt wordt. Daarnaast zijn de aluminium buizen in 6 verschillende kleuren. Wij kunnen u verschillende kleuren aanbieden zoals: RAL 7016, RAL 7037, Agate Grey, Slate Grey, Graphite Black. Door het aluminium is het product licht in gewicht. Bovendien zijn de HWA buizen van een zeer mooi design. U kunt dan ook onze HWA buizen niet vergelijken met de gemiddelde pvc buizen, want het aluminium blijft door de jaren zijn kleur mooie behouden en blijft mooi recht van model. 

VESTIS, mooi design voor een goede prijs

RedFox biedt het merk VESTIS aan, met hoogwaardig voorgelakt aluminium product voor dak- of gevelafwerking. VESTIS is beschikbaar in meerdere kleuren, zoals hierboven benoemd. Tevens is dit duurzaam product, eenmaal aanschaffen zorgt ervoor dat u jaren plezier heeft van de HWA buizen. Dit product is bovendien eenvoudig te bewerken, krasbestendig en flexibel. Het aluminium is geproduceerd door middel van het coil coating proces waarbij de zichtzijde is voorzien van een hoge kwaliteit laklaag met een dikte van 35µm en de onderzijde van 25µm superpolyester coating. Hierdoor weerstaat de lak alle soorten weertypes en is het materiaal eenvoudig te monteren.

Voordelen van aluminium dakafvoeren:

  • Duurzaamheid: Aluminium dakafvoeren zijn duurzamer dan andere materialen, waardoor ze langer meegaan. Ze zijn corrosiebestendig, wat betekent dat ze niet roesten of corroderen als gevolg van vocht of blootstelling aan buitenlucht.
  • Lichtgewicht: Aluminium is een lichtgewicht materiaal, wat betekent dat het gemakkelijk te hanteren is en geen extra stress op uw dakstructuren veroorzaakt.
  • Onderhoudsvrij: Aluminium dakafvoeren hebben geen onderhoud nodig, anders dan regelmatige reiniging om vuil en vuil te verwijderen, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoudskosten.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Aluminium dakafvoeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de afvoer te vinden die past bij de uitstraling van uw huis.
  • Milieuvriendelijk: Aluminium is 100% recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw dakafvoer, omdat het bijdraagt aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet.
  • Brandveiligheid: Aluminium dakafvoeren zijn niet brandbaar, dus er is geen risico op brand als gevolg van vuurbronnen in de buurt van de afvoer.
  • Kosteneffectief: Vanwege het verminderde onderhoud, de lange levensduur en de lage installatiekosten is aluminium dakafvoer een kosteneffectieve optie in vergelijking met andere materialen.
  • Een breed scala aan maten en vormen: Aluminium afvoer kan worden vervaardigd in verschillende maten en vormen, zodat het kan worden aangepast aan verschillende soorten afvoersystemen.

Op onze website kunt u de verschillende toepassingen vinden voor het maken van een compleet dakafvoer systeem. Vergeet vooral niet de bijpassende bevestigingsbeugels mee te bestellen voor een simpel montage. Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons deskundig team!

LET OP! De levertijd van deze materialen is wat langer dan u gewend bent van ons. U moet denken aan 2- 5 werkdagen.


Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.