AdobeStock_374930726

Waar moet u op letten bij een EPDM-pakket?

Op onze webshop vindt u diverse EPDM-pakketten. We leveren EPDM-pakketten met contactlijm en/of bodemlijm. Het type lijm is afhankelijk van wat u het handigste vindt om te verwerken. In deze blog leest u alles over het verschil tussen contact- en bodemlijm. Let ook op of u wilt kiezen voor een stadsuitloop of een onderuitloop.

Bestel genoeg EPDM!

Wanneer u een EPDM-pakket bestelt, let er dan op dat u niet te weinig EPDM neemt. Vermijd dit door bij de netto dakmaat circa 25-30 cm rondom extra op te tellen i.v.m. de opstaande randen van uw dak en wat overlap.

Extra isolatie

In deze tijden van hoge energieprijzen kunt u ervoor kiezen uw dak niet alleen te bedekken met EPDM, maar ook meteen te isoleren. Voor die klanten hebben we diverse soorten isolatiemateriaal in ons assortiment opgenomen. U kunt isolatieproducten dus gemakkelijk met uw EPDM-pakket mee bestellen.

Twijfelt u over wat u nodig heeft? Bij al onze EPDM-pakketten staat duidelijk omschreven wat er in zit. Kies eenvoudig het EPDM-pakket dat bij u past en bestel online - wanneer het u uitkomt! Wij leveren uit voorraad dus binnen enkele werkdagen heeft u de bestelling binnen en kunt u aan de slag.

Deel via

Bekijk hier gerelateerde berichten

Unilin-isolatie-sfeer2

Isoleren met Unilin PIR isolatie

Een goede isolatie is belangrijk voor de verduurzaming van het huis, zo is het kostenbesparend omdat je minder warmte verliest en de temperatuur beter behouden blijft in huis. Zo is er minder energie ...

Redactie RedFox
01-05-2024
Lees meer
IMG_3923

RedFox® eigen transport

Omdat de meeste orders niet met de normale pakketdienst mee kunnen leveren wij vaak zelf de bestellingen op het gewenste afleveradres. Zo weten we zeker dat uw order in goede staat en op de afgesproke...

Redactie RedFox
29-04-2024
Lees meer
Menu