• Grote voorraad, snel geleverd
  Grote voorraad, snel geleverd Eigen transport en flexibel
 • Komo certificering
  Komo certificering Het bewijs van kwaliteit
 • Deskunding advies
  Deskunding advies Technische helpdesk
 • Compleet dakpakket
  Compleet dakpakket Alles in 1 pakket bestellen
IMG_3885

Eigen transport RedFox®

RF-sfeer-hal-30

Tijdige bezorging door onze ervaren chauffeurs

Omdat wij veel orders niet met de normale pakketdienst kunnen verzenden heeft RedFox® eigen transport met drie chauffeurs die elke dag route rijden om alle orders op de afgesproken locatie af te leveren. De routes rijden wij op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en er wordt geleverd in heel Nederland en België. De levertijd kan afhankelijk zijn van de routes die de betreffende week worden gereden en de plaats waar het pakket geleverd moet worden. Vandaar dat de aangegeven levertijd bij het product soms uiteen kan lopen. Wij nemen altijd eerst contact met u op als we komen leveren. Twijfelt u over de levertijd van de bestelling? Neem contact op met onze planning, dan bekijken zij de mogelijkheden voor die week.

Leveringskosten

Omdat we werken met eigen transport, PostNL en Transmission met een variatie in de grootte van pakketten werken we ook met verschillende verzendkosten. Alle bestellingen boven de €750,- hebben gratis verzending! Daaronder gelden de volgende tarieven bij bezorging in Nederland:

 • Route zending: €35,- exclusief BTW.
 • Middelgroot pakket PostNL: €12,40 exclusief BTW
 • Klein pakket PostNL: €8,95 exclusief BTW​

Woont u bij ons in de buurt? Kom uw bestelling afhalen bij ons magazijn in Veen, wel zo makkelijk én voordelig!

De transportkosten naar België zijn afwijkend, neem contact met ons op voor meer informatie.

IMG_6537
chauffkes kopie no logo

Chauffeurs

Om te garanderen dat uw order in goede staat bij u wordt afgeleverd transporteren wij de middel en grote pakketten zelf. Samen met onze chauffeurs, Peter, Jaap en Ton zorgen we ervoor dat uw maatwerk volgens afspraak en op tijd bij u wordt afgeleverd.

Menu