Aandachtspunten EPDM-totaalpakket

Redactie RedFox
28-03-22

Waar moet u op letten bij een EPDM-pakket?

Op onze webshop vindt u diverse EPDM-pakketten. We leveren EPDM-pakketten met contactlijm en/of bodemlijm. Het type lijm is afhankelijk van wat u het handigste vindt om te verwerken.

Soort lijm

Bodemlijm wordt vaak enkelzijdig aangebracht. Het voordeel is dat u genoeg tijd heeft om het EPDM goed te verwerken. Echter, bodemlijm is enkel voor een houtondergrond geschikt.

Contactlijm kan op diverse ondergronden worden aangebracht, wat een groot voordeel is.

Nooit met een netto dakmaat rekenen!

Wanneer u een EPDM-pakket bestelt, let u er dan op dat u niet te weinig EPDM neemt. U kunt dit vermijden door bij de netto dakmaat circa 25-30 cm rondom extra op te tellen i.v.m. de opstaande randen van uw dak en wat overlap.

Extra isolatie

In deze tijden van hoge energieprijzen kunt u ervoor kiezen uw dak niet alleen te bedekken met EPDM, maar ook meteen te isoleren. Voor die klanten hebben we diverse soorten isolatiemateriaal in ons assortiment opgenomen. U kunt isolatieproducten dus gemakkelijk met uw EPDM-pakket mee bestellen. 

Twijfelt u over wat u nodig heeft? Bij al onze EPDM-pakketten staat duidelijk omschreven wat er in zit. Kies eenvoudig het EPDM-pakket dat bij u past en bestel online - wanneer het u uitkomt! Wij leveren uit voorraad dus binnen enkele werkdagen heeft u de bestelling binnen en kunt u aan de slag!

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.