Dampwerende folie 300MU 4m breedte

Dampwerende folie 300MU 4m breedte
Dampwerende folie 300MU 4m breedte
 Prijs op aanvraag
Prijzen en levertijden kunnen afwijken, wilt u de exacte prijs en exacte levertijden? Neem contact op
Dampwerende folie 300MU 4m breedte
Dampwerende folie 300MU 4m breedte
  • Vanaf €500,- gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten geven Redfoxepdm een 9/10
Deel dit product
Omschrijving

Waarom zou u dampremmende folie gebruiken?

Dampremmende folie is belangrijk om problemen met leefvocht en condens te voorkomen (dampremmende folie wordt in de volksmond ook wel dampwerende folie genoemd). Problemen met vocht kunnen leiden tot schimmel en verrotting, waardoor de isolatielaag en soms zelfs de bouwconstructie wordt aangetast. Deze dampremmende folie houdt het vocht buiten.

Isolatie steeds beter

In deze tijd van bouwen is het heel belangrijk dat u kijkt hoe u een gebouw gaat isoleren. Ten opzichte van 10-20 jaar geleden is het isoleren van een gebouw immers steeds beter geworden. Hierdoor kan condens niet meer automatisch uit het gebouw ontsnappen. Het is daarom noodzakelijk dat u -bij welke dakbedekking dan ook- de binnenkant van het dak goed afwerkt!

Vochtproblemen voorkomen

Vocht? Condens? Ja, in een gebouw vormt zich in de loop der tijd steeds meer vocht op door verschillen in temperatuur, Aan de binnenkant van een gebouw ontstaat namelijk veel vocht: van bijvoorbeeld temperatuurverschillen en leefvocht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het vocht dat u 's ochtends aan de binnenzijde van ramen ziet ontstaan.

Oplossing? Dampremmende folie!

Het aanbrengen van een dampwerende folie aan de binnenkant van het dak is erg belangrijk om dit vocht uit uw isolatie te houden. Condens op zich is niet erg en door goed te ventileren op te lossen. Wanneer u dat niet doet, wordt uw dak vanuit de binnenzijde langzaam aangetast door schimmels en verrotting. Niet alleen geeft dit een slecht leefklimaat maar dit kan zelfs de dakconstructie aantasten.

Onze dampwerende folie reguleert het vocht op de juiste manier en voorkomt genoemde vochtproblemen!

Specificaties
Artikelnummer117