Filteren
Filteren
AansluitmaatUitleg
tot
MateriaalUitleg
DiameterUitleg
tot
Prijs
tot

RedFox® levert alles voor de afwerking van uw EPDM-dak!

Leadax roller
  44,58
   Op voorraad
  1-3 dagen levertijd
  Grote voorraad, snel geleverd
  Eigen transport en flexibel
  Komo certificering
  Hét bewijs van kwaliteit
  Deskundig advies
  Onze technische helpdesk staat voor u klaar
  Compleet dakpakket
  Zonder gedoe alles in één pakket bestellen

  EPDM-daktrimmen | een professionele afwerking

  Wanneer u het EPDM op uw dak heeft gelegd, volgt de afwerking. Wij adviseren om een dak altijd af te werken met zogenaamde EPDM-daktrimmen. Dit is een profiel waarmee het EPDM vastgemaakt wordt aan de opstaande rand van uw dak. Bovendien zorgt het plaatsen van een daktrim voor een professionele afwerking van uw dak.

  EPDM-daktrimmen | eenvoudig zelf te monteren

  Onze daktrimmen kunt u eenvoudig zelf monteren; u heeft alleen daktrimmen, EPDM-kit, speciale EPDM-daktrim RVS-spengler schroeven en eventueel een paar verbindingsstukken nodig en u kunt de daktrimmen bevestigen. Deze producten kunt u allemaal in onze webshop bestellen.

  EPDM-daktrimmen | in verschillende kleuren en maten te verkrijgen

  Bij uw bestelling kunt u kiezen uit onze standaard aluminium daktrimprofielen, onze kraal-daktrimmen, verschillende kleuren daktrimmen bijv. zwart (RAL 7016) en antraciet (RAL 9005) en verschillende maten als 45 x 45 mm of 60 x 64 mm.

  Met onze daktrimmen ziet een EPDM-dak er veel mooier afgewerkt uit!

  Andere voordelen RedFox® EPDM-daktrimmen

  Onze EPDM-dakafwerkingen kunnen u helpen om die professionele, afgewerkte look van uw dak te krijgen, terwijl ze zorgen voor een goed beheer van de waterstroom en druppels rond hoeken en dakranden. Onze RedFox® daktrimmen zijn volledig waterdicht en UV-stabiel en beschermen uw dak voor jaren en kan eenvoudig worden gemonteerd met gewoon, standaard gereedschap.

  Wilt u meer weten over onze daktrimmen en het monteren ervan? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!